Vendor and Product Portfolio


Infoblox | NetMRI®


Infoblox | NetMRI®

 

Verminder het risico op downtime en een lagere Administrator Workload

 

NetMRI biedt een automatische netwerk discovery, switch-poort beheer, netwerk config changes en continue configuratie-compliance management voor multi-vendor routers, switches en andere laag 2 en 3 netwerkapparaten.

 

NetMRI helpt klanten om over te gaan van out-of-date spreadsheets,foutgevoelige handmatige processen zoals scripts en CLI-toegang en ad hoc audit teams.

 

Kijk hier de demo video

 

DISCOVER

NetMRI biedt complete netwerk discovery en dynamische inventaris voor multi-vendor apparaten voor zowel de fysieke aspecten en logische componenten, zoals VLAN's, routes, HSRP / VRRP peers, en subnetten.

 

NetMRI detecteert ook end-hosts aangesloten op de switches met detail zicht op huidige en historische status - met automatische synchronisatie naar de Infoblox IPAM oplossing.

Discover

 

CONTROL

NetMRI helpt gebruikers om het netwerk te controleren en consistent te houden voor zowel interne best practices en externe compliance mandaten waaronder PCI, NSA, SANS, DISA en anderen.

 

Door automatisch te vergelijken van elke verandering in de policies,

NetMRI identificeert proactief overtredingen en stroomlijnt het auditproces met minder tijd en handmatige inspanning.

 

Control

 

AUTOMATE

NetMRI detecteert automatisch wijzigingen in het netwerk en registreert elke nieuwe configuratie en maakt gebruik van enbedded expertise en aanpasbare templates om veranderingen uit te voeren.

 

In plaats van het slechts hanteren van basistaken, richt NetMRI zich op klantgerichte, dynamische concepten - voor krachtige automatisering en empowerment van meer personeel door middel van geautomatiseerde netwerkcontrole.

 

Automate

 

NetMRI is een oplossingen uit het bestaande Network Automation Portfolio van infoblox.

 

In dit portfolio zit ook:

  • Infoblox Switch Port Manager
  • Infoblox Automation Change Manager
  • Infoblox Security Device Controller
  • Infoblox Orchestration Server

totale overzicht:Klik hier

 

 

Contact

Gaetan Fontaine

Product Manager

+32 479985459

gaetan.fontaine@westconsecurity.be